LØN: Voksne, børn og bedstefar til markedsføring af brætspil, København

Mænd og kvinder 10 - 75 år, København

LØN UDLØBET
Farverig grafik med mange forskellige typer mennesker inddelt små kasser

Skønne, sociale mennesker søges til præsentationsvideo samt fotos af et spil. Video og foto skal bruges til markedsføring af spillet.

Der søges:

- Et voksent forældrepar omkring 30-35 år

- Et voksent forældrepar omkring 40-45 år

- Et barn omkring 10-13 år

- En bedstefar omkring 55-75 år

Matcher du/I ovenstående, enten som en samlet familie eller delvist (som indgår et i blandet cast), så hører casteren gerne fra dig/jer.

- Udadvendte, smilende mennesker med god energi

- Alle kønsidentiteter og etniciteter er meget velkomne (vi elsker diversitet!)

Du/I behøver ikke være skuespiller(e), men du/I skal kunne tage imod instrukser og levere naturlige reaktioner derefter. Det er vigtigt, at du/I er udadvendt(e), social(e) og har lyst til at spille spil. Der er ingen dialog, så det er ren stemning, vi skal fange. Vi skal vise glæde, frustration, overraskelse, begejstring. Du/I bliver instrueret undervejs, men vi satser også på, at der opstår naturlige reaktioner undervejs. Så det er en kæmpe fordel, hvis du/I som person(er) er meget ekspressiv(e) og nem(me) at læse følelsesmæssigt.

Optagelserne finder sted tirsdag d. 14.-15. november i eller i nærheden af København (location er ikke helt på plads endnu), og du/I skal kunne afsætte eftermiddag/aften d. 14. november og hele dagen d. 15. november (dagtimerne).

Der gives et honorar på 3000-6000 kr. per person afhængigt at rollen (barn, det ene forældrepar og bedstefar er kun med en dag), og derudover er der forplejning på set.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret