LØN: 3 skuespillere/statister til reklamefilm, Holstebro

Mænd og kvinder 15 - 55 år, Jylland

LØN UDLØBET

3 roller søges til en reklamefilm, som der skal optages i starten af november. Filmen er en del af en kampagne, hvor vi senere skal producere flere film. I første omgang er der tale om en produktion, som er kort beskrevet herunder.

Filmen foregår i en gynækologpraksis, hvor en patient og en læge bliver afbrudt af en håndværker og hans lærling, midt i en undersøgelse. Til denne film mangler vi 3 roller:

1. Håndværkerlærlingen
Dette er en - næsten - skuespiller rolle (statist+), som kommer til at have få replikker. Vi leder efter en ung mand (ca. 16-20 år). Essentielt er personen slank og høj med uren hud, men ingen af delene er afgørende. Personen skal gerne gå igen som håndværkerlærlingen i flere film og det skal derfor være en, der er parat til at medvirke i flere lignende produktioner i fremtiden. Vi håber på at indgå et samarbejde med den helt rigtige til rollen.

2. Gynækologen
Dette er også en statist+ rolle, som der som udgangspunkt kun vil blive vist i denne ene film. Personen har få replikker, men vi leder primært efter en der er god til at udtrykke sig i form af mimik. Vi ønsker en midaldrende kvinde (ca. 35-55 år) - udseendet er underordnet.

3. Patienten
Dette er en statistrolle, som der som udgangspunkt kun vil blive vist i denne ene film. Personen har ingen replikker, men måske et "overrasket skrig" vil indgå. Der vil ikke blive vist noget intimt i hverken filmen eller på set, men personen skal være afklaret med bare ben/lår på filmen, hvorfor hun ikke skal være blufærdig. Vi leder efter en ung kvinde (ca. 18-30 år) - udseendet er som sådan underordnet, men god mimik er et plus.

Optagelser finder sted i uge 44 (vi går efter 1. eller 2. november), i eller omkring Holstebro.

Vi estimerer cirka 4-7 timers optagelse.

Vi aflønner de medvirkende - produktionen er dog med et forholdsvis lavt budget, hvorfor der er tale om en symbolsk løn.

Dog bestræber vi os på at gøre alle glade.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret