LØN 1000 KR.: Medvirkende 18-65 år til optagelse for foreningen Bedre Psykiatri, København

Mænd og kvinder 18 - 65 år, København

LØN UDLØBET

Medvirkende søges til stillbilleder og korte videoer uden lyd til foreningen Bedre Psykiatris medier bl.a. hjemmeside, sociale medier, og infomateriale. 

Billeder og videosekvenser skal bruges til vores arbejde med at hjælpe forældre, ægtefæller, børn og andre pårørende til mennesker med psykisk sygdom.

Billederne vil for eksempel være af en mor, der holder sin datter i hånden eller en mand, der giver sin kone et knus. Derudover vil vi lave nogle korte videoer uden lyd eller replikker. Det vil være korte sekvenser, fx med en far, der lægger armen om sin datter.

Der søges både mænd og kvinder i alderen 18-65 år. Du skal forestille en der enten har en psykisk sygdom eller en nær pårørende.

Fotooptagelserne foregår i København d. 25. og 26. oktober i tidsrummet 9-17. Du skal kun deltage den ene af dagene. Vi ser helst, at du koordineringsmæssigt kan begge dage, så giv besked, hvis du kun kan en af dagene.

Vi giver besked om, hvilken dag og hvad tid man skal deltage, når vi har udvalgt de medvirkende. Vi skal have din ansøgning senest d. 13. oktober. Du vil få svar i slutningen af uge 41 eller starten af uge 42.

Det vil tage 3 timer, og lønnen er 1.000 kroner.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma