LØN: 2000 KR.: Børn 12-13 år til projekt for Børns Vilkår

Drenge og piger 12 - 13 år, Hele landet

LØN UDLØBET

Til et projekt for Børns Vilkår, der skal vise hvordan udelukkelse, ensomhed og mobning kan foregå på sociale medier, søges allerede optagede billeder af børn i alderen 12-13 år - eller billeder, som kan/skal tages AF BØRNENE SELV ved brug af mobiltelefon til formålet.

Disse skal bruges i to fiktive telefon-feeds på en ny online platform til forældre. Online platformen kommer til at hedde "Genvej - dit barns digitale liv" og vil gå live i 2023. Platformens formål er at klæde forældrene bedre på til at forstå børns digitale adfærd og kommer til at rumme en lang række forskellige information- og oplevelses videoer, undervisningsmaterialer og situations-guides.

De to telefon-feeds vil vise fiktive samtaler på sociale medier mellem børn, og har til formål at illustrere hvordan funktioner som "likes", smileys, "læst" og SnapMaps kan påvirke børn. Kort og godt hvordan digital mobning og udelukkelse fungere.

Til disse feeds har vi brug for et par billeder/videoer af børn, som skal agere vores karakterer, så feedet kommer til at virke realistisk.

Derfor forespørger bureauet på allerede optagede billeder, eller billeder som børnene selv kan tage ud fra brief, da det er mest autentisk.

Vi håber på at børnene har lyst til at lege med på formatet og selv være kreative ift. udførslen.

Vi søger børn, der kan spille/agere følgende karakterer;

Karakteren Asger (12-13 år);
En sej video af "Asger", der skater - enten optaget af en anden eller af Asger selv. Videoen skal være optaget i dagslys (gerne eftermiddag), ikke indeholde andre tydelige ansigter og være optaget i højformat. Det skal være tydeligt at "Asger" skater på et skateboard. "Asger" skal have hjelm på. Videoen skal være optaget om eftermiddagen i højformat.

Karakteren Zafira (12-13 år);
1 billede i alt, hvor "Zafira" sender et close-up billede af sine næsebor. Det er et billede som "Zafira" vil kunne se sig selv sende til sin bedste veninde for at starte en samtale online. Tilhørende billedetekst til billedet: "HEY BESTIEEEE (hjerte-smiley, hjerte-smiley, hjerte-smiley). Billedet skal være taget i højformat og dagslys.

Karakteren Omar (12-13 år);
1 billede i alt: Vi skal bruge et selfie af "Omar", som fremsender et "ulækkert" billede af sig selv. Det kan eksempelvis være et billede hvor "Omar" poser med en ulækker mad, han har lavet, som har er ved at spise - eller et billede af "Omar" med en masse remoulade i munden (det skal være tydeligt, at billedet kan opfattes ulækkert. Barnet må endelig selv være kreativt ift. hvad billedet skal indeholde, men det skal være tydeligt, at det er noget som "Omar" selv står bag).

Billede er noget som "Omar" sender for at drille pigerne i klassen. Det er nogen som "Omar" selv synes er sjovt at sende ud i klassefeedet. Billedet skal være taget i højformat om eftermiddagen.

Karakteren Oscar (12-13 år);
2x billeder i alt. Begge i højformat og taget om eftermiddagen.
1. Billede; skal være et selfie taget på vej hjem på skole. "Oscar" skal se veltilpas ud og gerne have en skoletaske på. Billedet vil vi gerne bruge som en snapbesked, som "Oscar" sender til sin bedste ven (Ibrahim), hvor vi gerne vil tilføje teksten: "game om en halv time?" til billedet.
2. Billede; skal være et selfie taget på "Oscars" værelse, hvor han skal sidde klar med et gamer headset. Til billedet tilføjer vi teksten: "Klar nu. i hvilket map er i?"

Karakteren Ibrahim (12-13 år) + Ibrahims drenge-ven (12-13 år);
3 billeder; skal være skudt i højformat og indholde følgende;
1. Billede; et selfie af "Ibrahim", der er taget i klassen (vi skal ikke kunne se ansigter på andre børn). Situationen er, at han ikke kan game med sin ven, fordi han stadig er i skole. Tilhørende tekst til billedet: "har først fri om time"
2. Billede; et selfie af "Ibrahim" med et sorry-udtryk (evt. en overdrevet mund der vender nedad). Skal tages lidt på farten, evt. i fodboldtøj eller i en sportstrøje. Teksten til billedet er: "Sorry! Glemte første træning med det nye fodboldhold. Er på i aften"
3. Billede; enten selfie eller billede taget af en tredje person, der viser hvordan "Ibrahim" sidder med en burger, nogen pommesfritter eller en is i fodboldtøj/sportstøj efter træning sammen med en jævnaldrende ven (også iklædt fodboldtøj/sportstøj). Situationen er, at noget af drengene fra fodboldholdet er er taget på "grillen" efter træning og hænger ud der. Tilhørende tekst til billedet: "endte lige på grillen efter træning". Dette billede må gerne være taget om aftenen ved aftensmadstid.

Karakteren Luna (12-13 år)
Skal lave en video og et billede. Begge skal være skudt i dagslys, i højformat og indholde følgende;
1. Video; som "Luna" selv optager, hvor man kan se "Luna" pakke en forsendelse op på sit værelse: hun unboxer sit nye skateboard. I videoen siger hun: "Se hvad jeg er fået. Det mit nye skateboard!" - eller noget i den stil. Gerne giv forskellige bud på hvad du selv vil sige, hvis du ville lave en unboxing video til TikTok, SnapChat eller Instagram.
1. Billede; af samme situation: dvs. et billede hvor "Luna" viser sit nye skateboard frem på værelset.

For at kunne deltage skal forældre/værge give tilladelse hertil og underskrive medvirkendekontrakt på vegne af barnet (fremsendes når/hvis barnet udvælges)). Materialet kommer til at fremgå på sitet: "Genvej - dit barns digitale liv" i en ubegrænset periode, og materialet vil kunne blive brugt til aktiv promovering af sitet i en periode på 2. år fra første on-air dato (TBA).

Hvis medvirkende barn er under 13 år, vil der blive indhentet en polititilladelse for barnets deltagelse, da det er lovkrav for "børnearbejde".

Der forekommer et samlet honorar for at medvirke i projektet på 2.000 DKK for hver deltagende karakter. Honoraret udbetales som B-honorar.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret