LØN: Kvindelige nude-modeller til kunstnerisk fotoprojekt

Kvinder 20 - 50 år, Hele landet

LØN UDLØBET
Til et kunstnerisk fotoprojekt søges nude-modeller, som

Er kvinder mellem 20 og 50 år
Har et afslappet forhold til egen krop og er bekvemme foran kameraet
Har fysisk udholdenhed og tålmodighed, dvs. kan sidde/stå i samme position i længere tid
Har lyst til at medvirke i kunstneriske fotografiske projekter

Jeg arbejder analogt i sort/hvid. Se flere af mine billeder samt aktuelle udstillinger på www.dominikfalenski.dk/personal. Det er samme stil og retning, jeg vil arbejde videre i ved vores kommende fotoshoot.

I skabelsen af billedernes stemning arbejder jeg efter nøgleord som: Naturligt, feminint, drømmende, tidløst, varmt, magisk.

Modellerne:
Der er ikke krav om en bestemt kropstype, blot at du har et godt forhold til sin egen krop. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring som kunstnerisk nøgenmodel (ikke-erotisk), men ikke et krav. Det er vigtigt, at du føler sig komfortabel uden makeup – jeg har ingen forestilling om ”perfekt teint”, men sigter efter et naturligt udtryk, hvor ansigtet får lov til at være sig selv.

Løn:
Vi aftaler en fast timeløn per påbegyndt time on location. Honoraret indeholder full buy out af alle billedrettigheder (se nedenfor). Location vil være i studie i Kalundborg. Udgifter til transport refunderes efter aftale. Du kan forvente, at en optagelse tager 4 timer pr. gang. Optagelserne foregår på en weekenddag efter aftale.

Billedrettigheder:
Jeg ønsker at kunne bruge billederne og de tilhørende negativer frit, herunder til eget brug, til fremstilling af prints, kunst- og fotoudstillinger, salg af prints (analog og digital), websites, sociale medier, fotoudgivelser (blade, magasiner, bøger), konkurrencer samt til min egen markedsføring.

Jeg må dog ikke anvende eller udstille billederne således, at de kan sætte Modellen i forbindelse med: Sygdom, pornografi, religion, politik samt køns- eller racediskriminerende holdninger.

Jeg må kun efter Modellens særskilte skriftlige accept afsløre Modellens identitet overfor offentligheden.

Ansøgning:
Hvis du er interesseret i projektet, må du meget gerne sende en besked med et par ord om dig og din motivation for arbejdet samt din eventuelle erfaring som model.

Ansøgningsfrist:
Lørdag, den 1. oktober 2022 kl. 12.00. Alle henvendelser besvares senest den 2. oktober.

Jeg glæder mig meget til at høre fra dig!

Mange hilsner
Dominik Falenski
www.dominikfalenski.dk/personal

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID