LØN 1500 KR.: Mandlige og kvindelig skuespillere til kort SOME-produktion, København

Mænd og kvinder 20 - 45 år, København

LØN UDLØBET

Til SOME-reklamefilm for CEPOS søges flere dansktalende skuespillere.

Der søges:
- Mandlig skuespiller mellem 30-45 til at spille direktøren "John". Vi forestiller os en skaldet mand fra reklamebranchen, med en humoristisk sans (inspireret lidt af the Office). "over-the-top" reklamemand. - Løn 1.500 kr.
- Mandlig birolle 1 "Henrik" er mellem 20-30 og har "hipster" stil. Er med på moden og emner der er oppe i tiden. - Løn 1.500 kr
- Mandlig birolle 2 "Stephan", ca. 20-30 år, er den fornuftige af dem alle og skal kunne levere masser af humoristisk mimik. - Løn 1.500  kr.
- Kvindelig birolle "Rebecca", ca. 20-30 år er en "high-end" fancy karakter som gerne vil være en del af reklamebranchen og prøver at sige det rigtige. - Løn 1.500 kr.

Lokationen er København

Vi filmer i cirka 3-4 timer den 18. oktober (med forbehold for ændring i dato)

TEMA
Et reklamebureau får til opgave at redde jorden. Komiske løsninger opstår i bestyrelseslokalet.

SOME-reklamefilmen har til hensigt at promovere en samfunds positiv quiz, som har til formål at overraske folk, samt at sætte samfundets ofte negativt prægede diskurser lidt i perspektiv.

Hvem er vi?
CEPOS er en uafhængig borgerlig-liberal tænketank og er en forkortelse for CENTER for POLITISKE STUDIER. CEPOS præger den offentlige debat med analyser og beregninger med det formål at bidrage med partipolitisk uafhængige perspektiver på alt fra klima- til skatteområdet

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma