LØN: Ægte SOSU faglige til rekrutteringsfilm, København

Mænd og kvinder 20 - 65 år, Hele landet

LØN UDLØBET

Vær med i den nye image kampagnefilm for social- og sundhedsfagene

I forbindelse med en ny kampagnefilm for Sundhedsstyrelsen er vi på udkig efter social og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter, som har lyst til, at være med til at sætte fokus på det vigtige arbejde, og være med til at styrke fagenes image.

Vi skal lave en kort film som vises gennem borgerens perspektiv og viser det forskelligartede arbejde, den høje faglighed og den kreativitet som dagligt hjælper borgere landet over - både i eget hjem men også på fx hospital i psykiatrien på botilbud eller andet relevant sted. Vi kommer til at skabe en spændende og engagerende fortælling om social- og sundhedsarbejdets mange ansigter. Filmen skal være med til at nedbryde nogle af de fordomme der er om fagene og fortælle en positiv og realistisk fortælling.

Hvad det indebærer:

- Du arbejder som enten social- og sundhedsassistent eller social- og sundhedsmedhjælper, og har lyst til at være fagenes ansigt udadtil. Alle køn, aldre og etniciteter er velkomne til at søge.

- Optagelsen finder sted i København (omegn) torsdag d. 22. september. Pt skal du kunne være ledig hele dagen.

- Jobbet er velhonoreret, da du forventeligt kommer til at bruge en fridag. Rettighederne går på film og stillbilleder til en række medier - vi uddyber specifikationerne ved kontakt.

Ansøgning senest fredag d. 9 september kl. 15.00.


Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret