LØN: Voksne 50+ til foto- og Videooptagelser til boligfællesskab, Slagelse

Mænd og kvinder 50 - 100 år, Sjælland

LØN UDLØBET

Hos ejendomsudvikleren Tetris søges statister i alderen 50+ til foto- og videooptagelser i forbindelse med markedsføringen af vores boligprojekt, Agorahaverne.

Agorahaverne er en række bæredygtige boligfællesskaber for voksne på 50+ uden hjemmeboende børn, der i de kommende år vil skyde op over hele landet.

I den forbindelse håber vi, at du har lyst og mulighed for at deltage som statist både på billeder og i video.

Indholdet vil blive brugt på tværs af vores egne digitale platforme, sociale medier og i en lille lokal biografreklame, som skal vises i efteråret. Noget af materialet vil blive delt med vores ejendomsmæglere og kan derfor også blive vist på deres platforme.

Kommer du med som statist, skal du regne med at være afsted en fuld arbejdsdag. Du vil indgå i en gruppe af statister, der på skift vil blive bedt om at deltage i en række scenarier (havearbejde, kaffedrikkeri, grillaften, mv.). Der kan derfor forekomme en ventetid i løbet af dagen - her er du selvfølgelig velkommen til at medbringe arbejdscomputer eller andet.

KORT OM PRODUKTIONEN

Location:
Boligfællesskabet, Ibihaven, i Slagelse

Lysningen 1-177,

4200 Slagelse

Hvor/hvornår:
Tirsdag d. 13. september, kl. 9-16

Forplejning:
Vi står for frokost og andet forplejning på dagen.

Brug af materialer:
Billedmaterialet udvikles til den overordnede markedsføring af Agorahaverne og forventes brugt på tværs af både trykte og digitale kanaler.

Vederlag:
Du vil for din deltagelse modtage et vederlag på 1200 kr. Vederlaget udbetales som B-honorar.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret