Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: FLERE GRATIS PLADSER TIL PERNILLES QTV, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 16 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

- Denne gang om teenagemødre, lægefejl og uskyldigt fængslede.

Har du lyst til at starte din weekend med en sandwich, et glas vin, og Pernille Aalund i QTV? Så har du muligheden nu, for der er stadig ledige pladser til fredagens optagelser af QTV.

Der tilbydes en intens, unik menneskelig oplevelse - og chancen for at opleve ‘den danske Oprah Winfrey’ i aktion helt tæt på, i optagelserne af de nye afsnit af QTV, Pernille Aalunds populære talkshow, hvor stærke mennesker, som har oplevet noget usædvanligt, fortæller deres skæbnehistorier.

Der bydes på øl, vin, vand, sandwich, snacks, kaffe og the i forbindelse med optagelserne - det bliver et par spændende timer lidt ud over det sædvanlige.

Hvis du er minimum 16 år gammel, og har lyst til at bakke Pernille Aalund op og være med til at skabe en god stemning i programmet, så er det dig, de gerne vil ha' med i publikum til optagelserne. Pladserne er selvfølgelig gratis - men tilmelding er nødvendig på q@tvpublikum.dk. De skal bruge dit navn, ønsket antal pladser, og telefonnummer.

Optagelserne foregår i Mileparken i Skovlunde, så du skal regne med, at der er transporttid, hvis ikke du bor i nærheden. Du modtager en bekræftelse fra os med nærmere praktisk information ved tilmelding.

Du kan vælge mellem:
- Fredag den 12. februar, mødetid kl: 12.30, sluttid ca. 15.00 - Om Teenage-mødre uden børn og at vælge sit barn fra
- Fredag den 12. februar, mødetid kl: 16.15, sluttid ca. 18.30 - Om uskyldige, som har afsonet et fængselsdom
- Fredag den 12. februar, mødetid kl: 20.15, sluttid ca. 22.45 - Om lægefejl og svigt i sundhedssystemet

Emnerne er med forbehold for ændringer pga sygdom mv.

Du kan læse mere om programmet her: http://www.kanal4.dk/programmer/kanal4-underholdning/

Casting udløbet