Kvinde (Claudia) til novellefilm, København

Mænd og kvinder 27 - 38 år, Hele landet

UDLØBET

Til novellefilmen SØLVFISK søger vi lige nu en kvinde, der skal spille Claudia, som er kæreste med Sif. Claudia er 33 år og har minimum skulderlangt hår, og vi søger en kvinde cirka i alderen 27-38.

Filmen handler om en hjemløs ejendomsmægler, der stjæler en lejlighed for at kunne bevise over for sin ekskæreste, at han er i stand til at fejre deres datters fødselsdag i “sit hjem”. Det går ikke som forventet.

Filmen produceres gennem Filmværkstedet KBH og er ulønnet. Alle på holdet - og det er et super cool og passioneret hold - arbejdet uden løn, men her er rig mulighed for erfaring og sparring med branchefolk.

Optagelserne finder sted i og omkring en lejlighed i Sluseholmen i København, og der optages over to weekender (lørdage og søndage) i september og oktober. Specifikke datoer kommer meget snart, men der er i hvert fald tale om den 17. og 18. september.

Det er en fordel, hvis du har skuespillererfaring, men det er ikke et krav. Kan du sende os materiale fra en tidligere rolle, hvor du spiller over for en anden person, er det et plus.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma