Kvindelig birolle til Filmværksted film SØLVFISK, København

Kvinder 25 - 45 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Til novellefilmen SØLVFISK søger vi lige nu en kvinde, der skal skal spille Katrine, som er mor til skilsmissebarnet Sophia på 10 år. Katrine ses kun på afstand og høres udelukkende gennem en mobil og en porttelefon.

Filmen handler om en hjemløs ejendomsmægler, der stjæler en lejlighed for at kunne bevise over for sin ekskæreste, at han er i stand til at fejre deres datters fødselsdag i “sit hjem”. Det går ikke som forventet.

Filmen produceres gennem Filmværkstedet KBH og er ulønnet. Alle på holdet - og det er et super cool og passioneret hold - arbejdet uden løn, men her er rig mulighed for erfaring og sparring med branchefolk.

Optagelserne finder sted i og omkring en lejlighed i Sluseholmen i København, og der optages over to weekender (lørdage og søndage) i september og oktober. Specifikke datoer kommer meget snart.

Det er en fordel, hvis du har skuespillererfaring, men det er ikke et krav. Kan du sende os materiale fra en tidligere rolle, hvor du spiller over for en anden person, er det et plus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID