Kvindelige biroller til SØLVFISK

Kvinder 25 - 38 år, Hele landet

UDLØBET
Til novellefilmen SØLVFISK søger vi lige nu to kvinder, der skal spille kæresteparret Claudia og Sif på henholdsvis 29 og 33 år. Du må derfor gerne være cirka mellem 25 og 38 år. Vi søger en kvinde med kort frisure og en kvinde med minimum skulderlangt hår.

Filmen handler om en hjemløs ejendomsmægler, der stjæler en lejlighed for at kunne bevise over for sin ekskæreste, at han er i stand til at fejre deres datters fødselsdag i “sit hjem”. Det går ikke som forventet.

Filmen produceres gennem Filmværkstedet KBH og er ulønnet. Alle på holdet - og det er et super cool og passioneret hold - arbejdet uden løn, men her er rig mulighed for erfaring og sparring med branchefolk.

Optagelserne finder sted i og omkring en lejlighed i Sluseholmen i København, og der optages over to weekender (lørdage og søndage) i september og oktober. Specifikke datoer kommer meget snart.

Det er en fordel, hvis du har skuespillererfaring, men det er ikke et krav. Kan du sende os materiale fra en tidligere rolle, hvor du spiller over for en anden person, er det et plus.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID