Mand start 40erne til ulønnet kortfilm, Århus

Mænd og kvinder 38 - 44 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi har fået følgende mail ind fra Christian.

Hejsa!
Mit navn er Christian og jeg er 17 år gammel. Jeg er lige nu i gang med at samle skuespillere til mit første større kortfilmsprojekt, som jeg har gået og arbejdet på i lidt mere end 8 måneder. Jeg søger lige nu en mand (start 40'erne), der kan spille far i filmen. Selve rollen indeholder en masse følelse, så man skal gerne have lidt erfaring i skuespillerbranchen :)

Pitch
17-årige Laura bor alene med sin mor i en lille lejlighed. Til dagligt bruger Laura det meste af sin tid foran klaveret, som hendes afdøde far introducerede for hende, da hun var yngre. En dag får Laura muligheden for at udleve sin drøm som musiker, da hun for første gang i sit liv skal spille til en større musikkoncert. Men pludselig, et par dage før koncerten, vender det hele på hovedet. Laura får nemlig at vide, at hun langsomt mister hørelsen, hvilket får hende til at genoverveje det hele en gang til! I dagene op til koncerten, støder Laura ind i fortvivlelse, sorg, flashbacks og et pludseligt gensyn med sin afdøde far.

PRAKTISK INFO:
Vi regner med at søge noget produktionsstøtte hos Århus Filmværksted i August måned. Hvis det ikke holder med Århusfilmværksted, har vi selfølgelig også andre muligheder i forhold til støtte!
Som det er lige nu, så er planen, at vi skyder filmen i uge 42! Derudover kan vi med sikkerhed sige, at produktionen kommer til at foregå i Jylland (muligvis Århus)
Venlig hilsen Christian

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID