Kvinde start 40erne til low-budget film, Jylland

Kvinder 40 - 45 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi har fået følgende mail ind fra Christian.

Hejsa!

Mit navn er Christian og jeg er 17 år gammel. Jeg er lige nu i gang med at starte mit første individuelle projekt op, som jeg har gået og arbejdet på i lidt mere end 8 måneder! Jeg søger en kvinde i start 40'erne, der kan spille MOR til vores hovedkarakter i filmen!

Rollen er desværre ikke lønnet, da det er en low-budget film!

PITCH

17-årige Laura bor alene med sin mor i en lille lejlighed. Til dagligt bruger Laura det meste af sin tid foran klaveret, som hendes afdøde far introducerede for hende, da hun var yngre. En dag får Laura muligheden for at udleve sin drøm som musiker, da hun for første gang i sit liv skal spille til en større musikkoncert. Men pludselig, et par dage før koncerten, vender det hele på hovedet. Laura får nemlig at vide, at hun langsomt mister hørelsen, hvilket får hende til at genoverveje det hele en gang til! I dagene op til koncerten, støder Laura ind i fortvivlelse, sorg, flashbacks og et pludseligt gensyn med sin afdøde far.

Som det er lige nu, så er planen, at vi skyder filmen i uge 42! Derudover kan vi med sikkerhed sige, at produktionen kommer til at foregå i Jylland (muligvis Århus)

Det er vigtigt for mig at nævne, at vi er et ungt produktionshold, der selv er meget nye til de her “store”/ individuelle produktioner. Med det sagt, er vi meget ambitiøse inden for filmmediet, og vi brænder for at fortælle gode og vigtige fortællinger til verden!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID