Miss Danmark søger 30 deltagere

Kvinder 17 - 28 år, Hele landet

UDLØBET

Miss Danmark 2022 Tilmelding

Vi kan med glæde meddele om, at tilmeldingen til Miss Danmark 2022 konkurrencen er åben! Vi søger 30 kandidater til Miss Danmark® 2022 showet, som forventes at blive afviklet i August 2022. Miss Danmark Organisationen caster deltagere i Juni måned 2022, hvor jagten går ind på at finde 30 finalister. Når den endelige Top 30 er blevet udbalgt, går vi i gang med et forberedende forløb for Miss Danmark 2022 Top 30 finalisterne, som skal igennem en masse bootcamps, for at blive så godt rustet til den store finale, som muligt. 

Som vinder af Miss Danmark 2022 konkurrencen bliver du ambassadør for Danmark, ansigtet udadtil for diverse brands, samt en goodwill ambassadør for diverse velgørenheds formål. Man vinder en masse præmier i form af skønhedsprodukter, behandlinger, smykker, kjoler, sko, oplevelser mm.

Miss Danmark Organisationen er ikke et modelbureau, dog er modelarbejde, som regel en del af skønhedskonkurrence verden. En del af vores tidligere kandidater og vindere har fået tilbudt diverse modeljobs efter deltagelse. 

Hvis du gerne vil komme i betragtning som kandidat til Miss Danmark® 2022 forløbet, skal du sende os en ansøgning hurtigst muligt. De udvalgte får en invitation til en casting.

KRAV

For at komme i betragtning til Miss Danmark® 2022, skal du opfylde følgende krav:

Du mellem 17 - 28 år (max 27 år pr. 1. Januar 2022)

Du er dansk statsborger

Du er ugift og har ikke børn

Du har aldrig optrådt nøgen/pornografisk

Ingen højde/drøjde krav

Disse regler er gældende i udlandet, og derfor også vedtaget til Miss Danmark® konkurrencen. Hvis Danmark ikke opfylder de internationale regler, kan vi ikke kvalificere os til de internationale finaler.

OM MISS DANMARK

Via Miss Danmark® konkurrencen, bestræber vi os hvert år på, at vise at Danmark har mange typer for skønheder, og søger derfor deltagere i alle højder, drøjder, farver og typer, dvs. at der er ikke noget krav om højde, eller krav om en bestemt tøj størrelse.

I de seneste  år, har vi haft deltagere i højden 158-185 cm, tøj str. 32-42, samt havde vi den første deltager i historien, som bar hijab og burkini under Miss Danmark® forløbet.

Det er vigtigt, at du forstår, at der ligger en masse arbejde bag din deltagelse udover den store oplevelse af, at være med. Du skal være indstillet på at arbejde med selvudvikling, kunne tage imod konstruktiv kritik, kunne håndtere konkurrencepres, kunne begå dig i et større fællesskab, være samarbejdsvillig og åbensindet, se muligheder fremfor begrænsninger, og have en positiv tilgang til tingene. Det er ligeledes vigtigt, at du er disciplineret og pligtopfyldende.

Det vigtigste for os er, at du gerne vil fungere som et forbillede for andre, være ambassadør for Danmark og har ambitioner i livet. Du behøver ikke nødvendigvis, at have erfaring med modelarbejde, dans, performance eller lignende.

Under Miss Danmark® forløbet og diverse bootcamps, arbejder vi med målsætning, selvudvikling, selvtillid, talent, og vil være med til at motivere dig til en sund livstil med træning, fornuftig kost, søvn, mental balance mm. Man får undervisning i performance, skuespil teknikker, medietræning, workshops i hårstyling, make-up, tøjstyling, sociale medier, sponsor samarbejde mm.

Når den endelige Top er blevet udvalgt, bliver der kørt et forløb med forberedende bootcamps i København op til det endelige finaleshow over nogle weekender (det drejer sig om 5-6 weekender max). Der kan muligvis være nogle enkelte hverdage hvor man skal være til rådighed. Dvs. at man stadig kan passe studie/arbejde ved siden af hvis man deltager i Miss Danmark® 2022 forløbet.

Der er mulighed for at aftale transport med øvrige deltagere fra Jylland/Fyn for at spare transportudgifter, i tilfælde af, at man bliver udvalgt som finalist. Finalister fra Sjælland har ligeledes været gode til at tilbyde overnatning de tidligere år. 

Nyttige links:

Læs om tidligere finalisters oplevelser her: http://www.missdanmark.dk/anmeldelser/

Svar på ofte stillede spørgsmål findes her: http://www.missdanmark.dk/om-miss-danmark/ofte-stillede-spoergsmaal-/

Læs om "10 Miss vinder kvaliteter" her: http://www.missdanmark.dk/nyheder/10-miss-vinder-kvaliteter-/

Husk at følge os på Facebook & Instagram:

https://www.facebook.com/MissDanmark/

https://www.instagram.com/missdanmark.dk/

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret