LØN: Enæggede tvillinger til performance værk på Folkemødet Bornholm 2022

Mænd og kvinder 25 - 100 år, Hele landet

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET
Sort hvid filmstribe med forskellige skuespillertyper afbilledet

Har du lyst til at hjælpe en billedkunstner med lave en performance på Folkemødet Bornholm 2022.  Performance værket hedder Drunk Twin/ Sober Twin og er skabt af den internationale anerkendte billedkunstner Nina Beier.

Opgaven består af.

- Iklæde sig kostume i form af normalt hverdags tøj, men i stærke farver. 

- Indtagelse af alkohol (Den ene tvilling er lettere beruset) 

- Færden på pladser, barer og leisure områder på Folkmødet. 

Værket er udføres af enæggede tvillinger, hvor det primært handler om at den ene tvilling indtager alkohol og den anden ikke gør. Publikum møder de to tvillingepar, et mandligt og et kvindligt par, klædt i outfits med et kunstnerisk og farverigt præg ved forskellige bar områder og fester under hele folkemødet.

Beier arbejder med at undersøge et socialt lag mellem der kontrollerede (sober) og den ukontrollerede (drunk) og hvordan denne sociale situationer blander sig netop på folkemødet. Den ene tvilling er beruset og forsøger at navigere en situationen af netværk og socialt samvær, men under let alkoholpåvirkning, hvorimod den anden tvilling er ædru og vil stå som et modstykke til den mere berusede tvilling. Tvillingerne afspejler hinanden som to sider af samme person. 

Der betales et dags honorar på 5.000 kr, samt transport og overnatning dækkes af Den Frie Udstillingsbygning. 

Tvilling par skal kunne deltage i heldags perfromance d. 16, 17, 18 Juni.

Nina Beier

Nina Beier er uddannet på Royal College of Art i London og arbejder med at dekontekstualiserer forskellige kulturelle symboler for at undersøge, hvordan repræsentationsmåder kan påvirke vores erfaringer. Beier bevæger sig mellem social og institutionel kritik i performance skulpturer, vægværker og installationer, der kombinerer materialer forbundet med både kunsthistorie og den globale økonomi.

Læs mere om kunstnerne her: 

https://www.kristeligt-dagblad.dk/kultur/hun-leger-med-magtens-symboler

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma