LØN: Vil du være musicalperformer hos nyt dansk restaurantkoncept?

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

Til Danmarks nye take away-restaurantkoncept, der som den første restaurant i verden vil sælge en moderne udgave af en dansk favorit-spise, søger vi musicalperformere.

Vil du være med til at starte et nyt restaurantkoncept med sang, underholdning og begejstring som udgangspunkt og være blandt de første på holdet i et musikalsk fælleskab?

På restauranten kan alle mennesker få et nemt, hurtigt, billigt og lækkert måltid for hele familien, som kan spises både i hånden, på vejen og derhjemme. Vores ønske er, at give alle en oplevelse af den velsmag og hygge som verdens lykkeligste folk, danskerne, har elsket i hundredevis af år. Vores primære målgruppe er børnefamilien. Og her kommer du ind i billedet!

Vi søger musicalperformere til at skabe hygge og glæde blandt vores gæster og personale, som med ligedelt sang, personlig fortælling og interaktion med publikum vil kunne folde sit talent ud i et uhøjtideligt, positivt og sjovt miljø. Vi vil skabe en ny måde at stå på scenen, hvor vi søger talenter der:

· Kan lide at synge

· Har mod på at stå alene på scenen

· Er udadvendt, nysgerrig og kan lide at interagere med andre mennesker

· Er god til børn

Om du har sceneerfaring eller det er dit første job i underholdningsbranchen, er ikke afgørende - vi søger talenter der kan og vil!

Du vil foruden din rolle som performer indgå i restaurantens dagligdag og arbejdsopgaver. Bla. at betjene gæster, holde orden og servere. Erfaring fra butik, cafe eller restaurant er et plus, men bestemt ikke et krav - vi lærer dig det hele.

Deltidsstilling. Fleksible arbejdstider. Løn efter kvalifikationer. Mulighed for udvikling.

Arbejdssted: Hovedstadsområdet.

Opstart: primo juli.

Vil du være med?

Send en ansøgning, hvor vi får et indtryk af hvem du er og hvad du kan, til Tartel herunder senest torsdag d. 26. maj 2022 kl. 12.00. Udvalgte kandidater vil blive inviteret til audition og en efterfølgende samtale i København. Ansøgninger bliver behandlet i den rækkefølge, som de modtages.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma