Fest glade personer søges til promo video, Hillerød

Mænd og kvinder 16 - 35 år, Hele landet

GAVE UDLØBET

Kunne du tænke dig at være med i vores kommende show video, samt komme til fest med de største artister lørdag d. 23. april i ROYAL STAGE i HILLERØD, så skal du ansøge nu.

Vi skal bruge glade personer minimum 16 år, der vil iklæde sig festtøjet, sætte håret og have det glade smil på læberne mens de fester løs forrest ved scenen, mens vores videograf filmer den gode stemning. Der vil blive udvalgt 40 personer.
Vi giver 2 billetter til hver person som vil hjælpe os med den gode stemning (så kan du invitere 2 venner med).

I skal møde omklædt og klar Lørdag d. 23/4 inden kl. 18:00 (stedet åbner kl 16:00)
Kl 19:00 når dørene åbnes er jeres opgave at gå ind i showsalen og stille jer tæt på scenen så artister og kamera kan fange den gode stemning.

Ansøgning skal sendes senest mandag d. 18/4 på email: dj@fuller.dk
Du skal sende navn, alder, mobil nr., link til din profil samt kort tekst hvorfor vi skal vælge lige nettop DIG. :-)

Dette sker på dagen (Se også event side: https://www.facebook.com/UltiBass )
KATO, DJ ALIGATOR, FAUSTIX, ITALO BROTHERS, EVA GROFFIN (Lasgo) kommer til Hillerød med stort line up til ROYAL STAGE. Se frem til de fede numre fra 90’erne og frem til i dag, fra både danske og internationale kunstnere.

Vi har derudover allieret os med BOOTY BEATS, som sparker festen i gang og brager den af til sidst efter sidste optræden på scenen.

Fra kl. 16.00 vil dørene åbne til ROYAL STAGE foyer hvor du kan varme op med shuffle dance undervisning, FULD EFFEKT (dem fra Melodi Grand Prix) og flere lokale DJ’s. Der vil også være mulighed for at købe mad i foodtrucks og cafeen, samt kolde drikke i baren. Dørene ind til ”festen” åbner kl. 19.00, hvor det første navn vil gå på kort efter.

Se promo video 2022: https://www.youtube.com/watch?v=-YqJXp5NxJU&t=1s

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret