Mandlige skuespillere til teatergruppe, Jylland

Mænd og kvinder 20 - 40 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

TEATERGRUPPEN HEDDA SØGER PERFORMERE!

Vi søger ISÆR MÆND mellem 20-35 år, der har lyst til at være en del af et frivillig drevet projekt med fokus på samskabelse, nysgerrighed og masser af teaterpassion?

Vi er en nystartet teatergruppe, som i disse dage er i gang med at caste til vores kommende projekt; HEDDA som skal spille i Aarhus, August 2022.

HEDDA er en forestilling baseret på Henrik Ibsens teaterstykke Hedda Gabler, hvor vi gennem performative, immersive og improvisatoriske greb, ønsker at skabe et rum for at aftabuisere de følelser, forventninger, relationer og roller, der er forbundet med dét at være ung voksen (og kvinde) i dag. Vi undersøger, hvad der kan opstå, hvis vi tager teatret ud af det klassiske scenerum og ind i nye former med muligheden for at komme helt tæt på og lege med relationen til publikum.

Projektet består på nuværende tidspunkt af en instruktør, en dramaturg, en produktionsleder, en kostumier og en skuespiller (stykkets hovedrolle Hedda), MEN vi mangler at besætte resten af stykkets 5 karakterer, (3 manderoller, 2 kvinderoller (OBS. den ene kvinderolle er en ældre rolle, hvor vi leder efter 35+)

Da projektet er drevet udelukkende af frivillige kræfter, kan vi ikke tilbyde løn, men derimod masser af skuespilerfaring og kreativ udfoldelse i et spændende projekt drevet af tillid, motivation & lyst til teater. Du behøver ikke have masser af skuespilserfaring, det vigtigste er, at du synes det lyder som et fedt projekt, og at du har lyst til at skabe noget sammen med andre.

Vi har samlet mere information om projektet og de forskellige karakterer som du kan tjekke ud via linket projekthedda.myportfolio.com

Hvis det lyder som noget, du bare ikke må gå glip af, så skynd dig at ansøge senest tirsdag d. 12. april. 

Her vil du få yderligere information om, hvordan du forbereder dig til den kommende audition, som finder sted tirsdag d. 19. april 2022.

Du kan også finde os på Instagram @hedda_performance

Vi glæder os gevaldigt til at høre fra dig!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID