Tør du forelske dig? Så er din chance her!

Mænd og kvinder 24 - 30 år, Hele landet

UDLØBET
Velkommen til True Love på discovery+,

Tror du på ægte kærlighed, og er du klar til at forelske dig? Tør du kaste dig ud i dit næste kærlighedseventyr? 
 
I True Love belønnes ægte kærlighed, og for dem, der finder den, er der alt at vinde. Det eneste krav er, at du tør være ærlig og tro mod dine egne følelser. 
 
Du vil undervejs blive testet i de bånd, du skaber, for at få klarhed i dine relationer. Det er vigtigt, at du tør kommunikere omkring dine følelser, føler dig tilpas omkring mennesker, og at du har lyst til at udvikle dig. Parrene dannes ved kærlighedsceremonier, hvor par med ægte hensigter fortsætter eventyret.  
 
Du kommer til at bo sammen med andre singler i op til 3 uger i romantiske og luksuriøse omgivelser i udlandet. Her kommer du til at date og udforske, hvordan ægte kærlighed kan føles. Du skal være mellem 24 – 30 år, kunne tage fri i op til 3 uger i juni måned og have lyst til en oplevelse for livet.  
 
Kan du sige ja til ovenstående? Så send din ansøgning afsted, så er kærligheden måske ikke den eneste gevinst du kommer hjem med.

Inden du går igang med at udfylde ansøgningen, skal du have to vellignende fotos af dig klar - et portræt (dit ansigt) og et i fuld figur, begge billeder skal være uden filtre ogtaget i et naturligt lys. Du skal også have en video klar på cirka 1 minut, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvorfor du vil være med i programmet. 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

De bedste hilsner
Castingteamet på True Love
                                                           (Foto: Linus Hallsénius/discovery+ Sverige)

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID