Skuespillere til studieproduktionen - Kortfilmen, Drømmefanger

Mænd 12 - 21 år, Jylland

ANSØG GRATIS UDLØBET

Drømmefanger er en kortfilm der handler om den unge dreng Lukas, der har en stor drøm om at danse ballet. Han bor sammen med sin far og bror, som er meget opsat på, at den gammeldags mand, er den eneste rigtige mand. De vil ikke tillade et anderledes syn på mandens væremåde.

Lukas' drøm om ballet er så stor at den tager ham helt ind i en drømmeverden. En dag bliver han opdaget af hans bror, og det hele eskalerer.

Vi søger:

*En dreng i alderen 12-16 år, der er klar på at tage den danseglade karakter Lukas på sig. Det er ikke et krav at kunne danse ballet, så længe man er klar på udfordringen.*

*En dreng i alderen 17-21 år, der er klar på at tage karakteren som Lukas' storebror Mads. Mads er en karakter, som er meget præget af sin vrede.*

*Da der er en voldsscene i filmen, ville det være en fordel at have erfaring inde for kampscener på film/teater, men igen er det ikke et krav.

Optagelses dage er i slut januar eller start februar, og finder sted i Aarhus.

Kortfilmen er en studieproduktion af studernede tilknyttet VIA University College, Multiplatform, Storytelling and production.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret