Forside > Castings & auditions

FOR ALLE - PUBLIKUM SØGES: HVEM KENDER HVEM MED PETER KÆR - GRATIS PLADSER, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 12 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vil du se Danmarks mest elskede kendisser rulle sig ud under kyndig vejledning af Peter Kær? Så har du chancen nu.

I programmet "Hvem Kender Hvem" skal to kendte danskere gennem en række lege forsøge at finde ud af, hvem der kender sin med- og modspiller bedst. Peter Kær er vært, og programmet skal sendes på TV2 Charlie i foråret 2010.

Du kan sidde med i publikum, når der optages. Det er gratis, og børn ned til 12 år er velkomne i selskab med voksne. Optagelsen finder sted på Østerbro i København. Du ser et par optagelser, og ind imellem er der pause, hvor TV2 Charlie byder på sandwich, øl og vand, snacks og lidt ekstra hygge i studiet.

Hvis du vil på gæstelisten, så skriv til anita@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit fulde navn, hvor mange pladser du ønsker, og dit telefonnummer.

Du kan vælge mellem:
- Onsdag d. 6. januar, mødetid kl: 16:15, sluttid ca. 20:00
- Mandag d. 11. januar, mødetid kl: 16:15, sluttid ca. 20:00
- Onsdag d. 13. januar, mødetid kl: 16:15, sluttid ca. 20:00
- Torsdag d. 14. januar, mødetid kl: 16:15, sluttid ca. 20:00


Når de modtager din bestilling tjekker de, om der er ledige pladser, og sender dig en bekræftelse med nærmere praktisk information. Bemærk, at der godt kan gå nogle dage, før du hører fra tilbage.

Der er har rigeligt med plads, så du er meget velkommen til at bestille pladser til mere end en optagelse. Og hvis du kender nogen, som kunne have lyst, må du meget gerne sende invitationen videre.

Casting udløbet