LØN: Unge 13-17 år til interaktive kortfilm for Røde Kors

Drenge og piger 13 - 17 år, Hele landet

LØN UDLØBET

Unge i alderen 14-17 år søges til 3 interaktive kortfilm. Der afholdes åben casting.

Produktionsselskab er i gang med at producere tre interaktive kortfilm for Røde Kors. Filmene sætter fokus på førstehjælp blandt unge mennesker og laves som et supplement til Røde Kors førstehjælpsundervisning af unge i alderen 13-16 år.

Instruktøren på projektet er Emil Dam Seidel, som blandt andet underviste unge skuespillere og statister på den Oscar-vindende film DRUK i skuespil på film.

Med dette projekt vil der være fokus på at finde de unges egen autentiske stemme og skabe et univers, som de unge både kan se og afspejle sig selv i.

Vi leder derfor efter unge afprøvede og uafprøvede talenter - eller blot skuespilinteresserede - i alderen 14- 17 år, der ønsker at udbygge deres skuespilerfaring og afprøve deres talent på film.

Som en videreudvikling af de metoder Emil benyttede på Druk, har vi valgt at udforme castingen som korte, gratis workshops i skuespil på film.

Under workshopsene vil der være fokus på arbejdet med filmskuespil, gennem forskellige repetition- og improvisationsøvelser og uanset om man får en rolle eller ej, er det vores mål, at man som medvirkende til castingen vil komme ud på den anden side med en stærkere evne til at fremkalde sit eget nærvær og med en forstærket evne til at være autentisk til stede når kameraet ruller.

For at give så mange unge talenter som muligt muligheden for at tage del i vores workshops og casting har vi valgt at åbne castingen for alle interesserede!

Tilmeld dig ved at sende en ansøgning herunder med en mail med dit navn, alder og bopæl.

Så sender bureauet en mail tilbage med en vedhæftet pdf, hvori du læser meget mere om projektet og også ser vigtige datoer og hvordan du tilmelder dig den åbne casting.

OBS: Man er ikke tilmeldt åben casting før man har svaret tilbage på mailen med pdf'en :), 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret