Skuespiller til horror-kortfilm, Århus

Mænd og kvinder 18 - 60 år, Århus

UDLØBET

Et hold unge ambitiøse filmfolk er startet på et nyt horror-kortfilmsprojekt. 

Filmen handler om den unge Mille, der lider af angst og depression og er konstant nødt til at tage piller for at kunne klare sig, men alting ændre sig, da hun opdager "Fear drug", en pille, der vil kunne gøre hende glad resten af livet, men hun er først nødt til at overleve et mareridt, hvor, hvis hun dør, også dør i virkeligheden. Nu må Mille konfrontere sine egne indre dæmoner og dykke ned i sit eget mørke sind. 

Roller:

Mille (18-28 år):
Ung og fortabt. Hun har gjort noget utilgiveligt i sin fortid, der nu plager hende konstant. Hun føler sig ikke god nok længere og vil ikke række ud til sine bedste venner for hjælp. Hun er temperamentsfuld og stædig og plaget af konstant panikanfald. Dage på set: Alle 6 dage.

Astrid (18-40 år):
Hun har allerede taget pillen og har nu ikke andet end glæde i sig. Ingen empati eller sympati. Hun fortalte Mille og Fear Drug, ikke for at hjælpe Mille, men velvidende om, at Mille nok ikke vil overleve. Dage på set: 2-3 dage.

Jonas (30-50 år):
Drugdealeren og Astrids ven. Han er ikke vild med, hvad Fear Drug er eller hvad det kan gøre ved en, men han kan aldrig sige nej til Astrid. Han er stor og dyster, men har en bekymret sjæl bag det uhyggelige ydre.

Neon (morderen):
Vores maskeret uhyre i Milles mareridt. Ingen ord, bare ren vold. Vil jage Mille til verdens ende. En rigtig Jason Voorhees møder Michael Myers og Freddy Krueger. Dage på set: 3 dage.

Mand (40-60 år):
Trods han ingen replikker har, føles hans tilstedeværelse konstant. Nærmer sig Mille langsomt, hver gang hun er ved at få et panikanfald. Man ved, han ingen gode intentioner har. Dage på set: 2-3 dage.

Kvinde (40-60 år):
Hun jager Mille rundt ligesom manden. Stille kommer hun nærmere med en hånd mod Milles strube. Dage på set: 2-3 dage. 

2 veninder (18-28 år):
Milles to veninder. Har ingen officielle replikker, men er med i flere scener, hovr Mille desperat prøver at række ud efter dem, men de hører hende aldrig. Dage på set: 1-2 dage. 

Praktisk info:

Der påregnes 6 optagelsesdage i November 2021. Lige nu d. 5.-7. og 12. - 14. november 2021, men kan ændres efter behov. 

Optagelserne finder sted i Århus og omegn. 

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID