HASTER, ULØNNET: Roller til Midtvejsfilm, København

Mænd og kvinder 18 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Elever fra KBH Film & Fotoskole søger skuespillere til midtvejsfilm!

Der søges følgende:

- Solvej, spillealder: 22 år

Naturligt udseende (ingen store ansigtspiercinger eller unaturlig farvet hår), maks 170 cm høj

Er historiens hovedkarakter. Hun er en ung aktivist, der har første dag som facer for en dyrevelfærdsorganisation. Hun er en usikker ung kvinde, der ikke helt endnu har lært at stå op for sig selv, men hænger i høj grad sin identitet op på at kæmpe for det universelt gode.

Tobias, spillealder 27 år

“Good looking guy”, over 170 cm

Tobias er Solvejs første ‘offer’. Han er veltalende, retorisk begavet og spytter argumenter ud som et maskingevær. Han virker i første omgang charmerende og lydhør overfor Solvejs noget usikre pitch om stakkels, truede dyr, men er bevæbnet til tænderne med spydige argumenter, der tvinger Solvej til at tage stilling til, om hun skal bevare sit yndige ydre, eller om det er tid til at tage konsekvensen af at blive tromlet af et intelligent røvhul.

Kit, spillealder: 45 år

Gerne rødt/rødligt hår, må gerne se “stereotyp vestegns-agtig” ud

Kit er Solvejs makker, mentor, og ligeså en del af organisationen. Hun lever og brænder for dyrevelfærd, og ser sagen som det, der nødvendigvis er meningen med, at hun er her. Hendes opgave er at lære Solvej op, og give hende tricks til at være en god og indbringende facer

Om Filmen:

Solvej har første dag på job som facer for en dyrevelfærdsorganisation. Hun oplæres af den krævende og passionerede Kit, men udfordres fra første møde af Tobias, der på nedværdigende vis tvinger hende til at tage et valg om at bevare sit ærbare job som forekæmper for dyrene, eller om det er tid til at tage konsekvensen af at blive kørt over.

Der filmes i København d. 1. og 2. oktober i dagstimerne, og vil holde casting 27. september om formiddagen. Nærmere adresse gives privat.

Som skrevet, er jobbet ikke lønnet, men der søges for snacks, måltider og drikkevarer til alle.

Ansøg senest d. 24/9, kl 13, for at komme i betragtning.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret