Forside > Castings & auditions

FOR ALLE- HASTER: SÅ ER DER GRATIS PLADSER TIL FLERE OPTAGELSER AF TOP CHARLIE, KØBENHAVN

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Oplev dem på Damhuskroen: Jacob Haugaard, Don Ø, Birthe Kjær, Jørn Hjorting, Sigurd Barrett, Torben Lendager, Fenders, Jacob Sveistrup, Monique, Johnny Logan,  Neighbours, Henrik Qvortrup, James Sampson, Christer Sjøgren, Jette Torp og mange flere.


Så er der fribilletter til flere optagelser af Top Charlie show’et. Billetterne koster normalt penge - men der udloves nu gratis pladser.
Top Charlie er et sprudlende show med dejlig dansk dansemusik. Keld Heick er den syngende vært, som præsenterer danske kunstnere fra toppen af den danske og udenlandske pop. Og Anne Herdorf præsenterer debutanter, der får en chance for at slå igennem på hitlisten.

Der spilles op til fest med dans og musik. Showet foregår på Damhuskroen i Rødovre i den store traditionsrige sal, hvor der er rig mulighed for at ta' en tur på dansegulvet.

Man skal være minimum 15 år gammel for at være med. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit navn og antal pladser. Der kan gå et par dage, før du hører fra dem, men de sender en bekræftelse med nærmere information.

Du kan vælge mellem følgende dage/tider:

- Tirs d. 17. nov. kl. 19:15 - med Torben Lendager, Monique og Jacob Haugaard
- Ons d. 18. nov. kl. 13:30 - med Birthe Kjær, James Rasmussen, Tonys og Jørn Hjorting
- Ons d. 18. nov. kl. 19:15 - med Neighbours, 'En over, en under', Johnny Logan og Don Ø
- Tors d. 19. nov. kl. 13:30 - med Christer Sjøgren, Jette Torp, Fenders og Henrik Qvortrup
- Tors d. 19. nov. kl. 19:15 - med Jacob Sveistrup, Kristian Lilholt, James Sampson og Sigurd Barret

Der er rigeligt med plads, så du er meget velkommen til at bestille pladser til mere end en optagelse. Og hvis du kender nogen, som kunne have lyst, må du meget gerne sende invitationen videre.

Den angivne mødetid er det tidspunkt, hvor dørene til vente-området åbnes. Herefter går der ca. 10 minutter, før der er klar til optagelse. I år er der altså ikke tale om, at man skal vente udenfor.

Casting udløbet