Forside > Castings & auditions

ASIATISK MAND 20-50 ÅR TIL ARTHOUSE SPILLEFILM, RANDERS

Mænd 18 - 65 år, Hele landet

GAVE UDLØBET

Til optagelserne af filmen Stille Liv leder Manna Film efter en asiatisk mand der har lyst til at medvirke. Skuespilserfaring er ikke et krav, men da der vil være et par replikker skal man være tilpas foran et kamera. Optagelserne foregår

- Randers - Fredag den 17. september ca kl 08:00-16:00

Vi søger en mand mellem 20-50 år af asiatisk etnicitet.
Man skal spille en tjener på en restaurant som hovedkarakteren Carl og hans familie besøger. Carl er adopteret fra Sydkorea, men er vokset op i en dansk familie i en lille provinsby. Tjeneren og ham deler derfor et øjeblik i scenen.
Rollen har ca 7 replikker, som er på både dansk og engelsk, men skal derfor gerne kunne være tilpas med begge sprog.

Vi arbejder med at lavt budget, og der er derfor tale om en symbolsk løn for opgaven. Man modtager et gavekort på 400 kr til GoGift samt 2 x biografbilletter til den ikoniske biograf Øst for Paradis i Aarhus.

KORT OM FILMEN:

Stille Liv handler om Carl på 19 år, som lever et roligt liv på sine forældres gård på landet i Danmark. Han er adopteret fra Sydkorea og til tider føler han sig fremmed i sin egen familie og det miljø han bor i. Han drømmer om at få forbindelse til sin fortid og oprindelse. Behovet vokser sig endnu større efter en ubehagelig familiesammenkomst, hvor Carls familie viser deres sande ansigter. En frustration og vrede boble i Carl. Han står nu overfor valget mellem at søge sine rødder eller omfavne sin skæbne på landet i Danmark.

Stille Liv er en low-budget arthouse-film, som instrueres af Malene Choi, og produceres af Manna Film. Filmen skal vises i danske biografer, og på DR1.

Casting udløbet

Ansøg