Forside > Castings & auditions

DRENG 13-16 ÅR TIL SPILLEFILM, DJURSLAND

Mænd 11 - 20 år, Jylland

GAVE ANSØG GRATIS UDLØBET

Manna Film er i fuld gang med optagelserne af filmen Stille Liv. I september optager vi Kolind, og vi leder i den forbindelse efter en ung dreng der har lyst til at medvirke som statist i en scene.

Optagelserne foregår:

- Kolind - Tirsdag den 21. september og onsdag den 22. september - Ca. kl 08:00 - 18:30 begge dage

Af hensyn til kontinuiteten er det vigtigt at du kan medvirke begge dage.

Du behøver ikke at have nogen skuespilserfaring. Vi søger drenge med en spillealder på 13-16 år. Scenerne foregår til en familiefødselsdag i et forsamlingslokale. Man skal spille en ung dreng, som andre gæster taler om. Der er ingen replikker, men man vil optræde kort på kameraet når der referes til karakteren.

Som tak for din medvirken modtager du et gavekort på 150 kr per dag, altså 300 kr i alt. Gavekortet er til GoGift hvor man selv kan vælge hvilken butik gavekortet skal kunne bruges til. Derudover sørger vi selvfølgelig for kaffe, sodavand, snacks og god oplevelse! :)

Vi har også stadig åbent for ansøgninger til at medvirke som gæster til fødselsdagscenen, så ønsker man at deltage sammen med sin familie eller nogen venner er dette også en mulighed, du bedes blot notere det i din ansøgning.

KORT OM FILMEN:

Stille Liv handler om Carl på 19 år, som lever et roligt liv på sine forældres gård på landet i Danmark. Han er adopteret fra Sydkorea og til tider føler han sig fremmed i sin egen familie og det miljø han bor i. Han drømmer om at få forbindelse til sin fortid og oprindelse. Behovet vokser sig endnu større efter en ubehagelig familiesammenkomst, hvor Carls familie viser deres sande ansigter. En frustration og vrede boble i Carl. Han står nu overfor valget mellem at søge sine rødder eller omfavne sin skæbne på landet i Danmark.

Stille Liv er en low-budget arthouse-film, som instrueres af Malene Choi, og produceres af Manna Film. Filmen skal vises i danske biografer, og på DR1.

Casting udløbet

Ansøg