Forside > Castings & auditions

STATISTER 13-18 ÅR TIL SPILLEFILM, RØNDE

Mænd 13 - 18 år, Jylland

GAVE ANSØG GRATIS HASTER

Manna Film er i fuld gang med optagelserne af filmen Stille Liv. I september optager vi Rønde, og vi leder i den forbindelse efter tre unge drenge der har lyst til at medvirke som statister i en scene i Feldballe Hallen.

Optagelserne foregår:

Rønde - Mandag den 20. september - Ca 2 timers optagelser

Du behøver ikke at have nogen skuespilserfaring. Vi søger drenge med en spillealder på 13-18 år. Scenen foregår i en håndboldhal, og man vil skulle løbe lidt rundt og kaste bolde til hinanden.

Som tak for din medvirken modtager du et gavekort på 100 kr til GoGift hvor man selv kan vælge hvilken butik gavekortet skal kunne bruges til. Derudover sørger vi selvfølgelig for kaffe, sodavand, snacks og god oplevelse! :)

Man er velkommen til at søge sammen i en gruppe, hvis man er eksempelvis er en vennegruppe der tænker det kunne være en sjov oplevelse sammen.

KORT OM FILMEN:

Stille Liv handler om Carl på 19 år, som lever et roligt liv på sine forældres gård på landet i Danmark. Han er adopteret fra Sydkorea og til tider føler han sig fremmed i sin egen familie og det miljø han bor i. Han drømmer om at få forbindelse til sin fortid og oprindelse. Behovet vokser sig endnu større efter en ubehagelig familiesammenkomst, hvor Carls familie viser deres sande ansigter. En frustration og vrede boble i Carl. Han står nu overfor valget mellem at søge sine rødder eller omfavne sin skæbne på landet i Danmark.

Stille Liv er en low-budget arthouse-film, som instrueres af Malene Choi, og produceres af Manna Film. Filmen skal vises i danske biografer, og på DR1.

Ansøgningsfrist: 18. september 2021

Ansøg