Forside > Castings & auditions

ALLE MOD 1 SØGER PUBLIKUM

Mænd og kvinder 12 - 100 år, Hele landet

ANSØG GRATIS UDLØBET

Har du lyst til at opleve værterne Joakim Ingversen og hans nye med-vært Stephania Potalivo, når de står i spidsen for "Alle mod 1" - den vilde, sjove quiz, hvor aftenens deltager dyster mod hele Danmarks befolkning i kampen om den helt store præmie?

Så har du chancen nu! Pladserne er gratis, og i forbindelse med udsendelsen bydes I på øl, vand og snacks. Børn fra 12 og op er velkomne i selskab med voksne.

"Alle mod 1" er et dansk koncept, som har taget danskerne med storm. I programmet quizzes om udfaldet på skøre, vilde og spektakulære eksperimenter og optrin.

De følger selvfølgelig Sundhedsstyrelsens retningslinier, så alle kan være helt corona-trygge. Det er derfor nødvendigt at vise corona-pas ved ankomst.

Vælg mellem:

Fredag d. 27. august, mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Fredag d. 3. september, mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Fredag d. 10. september, mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Fredag d. 17. september, mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Fredag d. 24. september, mødetid kl. 18:30, sluttid ca. 21:15

Hvis du vil bestille plads, så send en mail til sjov@tvpublikum.dk. Husk at skrive:

- Dit fulde navn

- Ønsket dato

- Det antal pladser, du ønsker  

- Dit telefonnummer

- Alder på hver af dem, du bestiller plads til

- At du lover at melde afbud, hvis du eller din familie viser tegn på sygdom, eller hvis du af andre årsager ikke skal bruge alle pladserne.

Publikum bliver udvalgt til disse udsendelser, så forskellige aldersgrupper er repræsenteret - og altså ikke efter først-til-mølle. Når der er reserveret plads til dig, modtager du en mail fra os med bekræftelse og nærmere praktisk info. Det kan godt tage nogle dage, før du får svar.

Casting udløbet