Mand, kvinde og pige 5-8 år til film, Jylland

Mænd og kvinder 5 - 40 år, Jylland

GAVE UDLØBET

Til optagelserne af filmen Stille Liv leder Manna Film efter en lille familie (i kan også søge enkeltvis) der har lyst til at medvirke. Skuespilserfaring er ikke et krav, men da der vil være et par replikker skal man være tilpas foran et kamera.

Der søges:
- PIGE - 5 - 8 år - Barn, der spørger ind til køerne. Ca 8 replikker.
- KVINDE - 30-40 år - Mor til barnet. Ca 2 replikker.
- MAND - 30-40 år - Far til barnet. Ca 1 replik.

Familien besøger et mejeri landbrug hvor filmens hovedkarakter Carl arbejder. Man skal derfor også være tilpas med at være i nærheden af dyr, især køer :)

Man er velkommen til kun at søge en af rollerne, men familier der søger sammen vil blive prioriteret.

Optagelserne foregår i 8420 Knebel på Djursland. Datoen er endnu ikke fastsat, men vil det vil være en enkelt dags optagelse fra 08:00-18:30 enten den 5., 6. eller 7. oktober.

Vi arbejder med at lavt budget, og der er derfor tale om en symbolsk løn for opgaven. 

KORT OM FILMEN:
Stille Liv handler om Carl på 19 år, som lever et roligt liv på sine forældres gård på landet i Danmark. Han er adopteret fra Sydkorea og til tider føler han sig fremmed i sin egen familie og det miljø han bor i. Han drømmer om at få forbindelse til sin fortid og oprindelse. Behovet vokser sig endnu større efter en ubehagelig familiesammenkomst, hvor Carls familie viser deres sande ansigter. En frustration og vrede boble i Carl. Han står nu overfor valget mellem at søge sine rødder eller omfavne sin skæbne på landet i Danmark.

Stille Liv er en low-budget arthouse-film, som instrueres af Malene Choi, og produceres af Manna Film. Filmen skal vises i danske biografer, og på DR1.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret