Forside > Castings & auditions

TV VÆRT TIL NY ASMR KANAL

Kvinder 15 - 34 år, Hele landet

LØN UDLØBET

Hvem søger vi?
Vi er i gang med at oprette en ny YouTube kanal, og har i den forbindelse brug for en vært. Værten er også hovedpersonen på YouTube kanalen og kanalens ansigt. Vi ligger stor vægt på, at værten skal have karisma og masser af udstråling, samt have et udseende man husker.
Da vi har internationale ambitioner er engelsk vores hovedsprog, men er ikke er krav at du taler sproget flydende.

Hvad er ASMR?
ASMR er en af de hurtigst voksende globale trends på YouTube, og ses af millioner af mennesker hver dag.
ASMR handler om anti-stress, afslapning, ro og balance. Folk ser typisk ASMR-videoer for at stresse af og slappe af. Nogle ser også ASMR for at falde i søvn.
ASMR er et skuespil/rollespil, hvor værten spiller en rolle som facilitator, og vi kan se at netop værten på de forskellige YouTube kanaler har stor betydning for kvaliteten af videoerne. Vi har indsat et par links herunder til to populære YouTube kanaler, som du evt kan klikke på at få mere indblik i ASMR genren, hvis du ikke er bekendt med det endnu.

Vores vision
Vores holding er, at selvom ASMR primært er til afstresning, så behøver det ikke være kedeligt. Vi ønsker at lave en professionel YouTube kanal, som foruden at lave det bedste video indhold af højeste kvalitet som hver uge ses af milioner af mennesker, samtidigt med at vi ønsker en kommerciel success. Vi ønsker at skabe en såkaldt “Cinematic experience” som oversat til dansk betyder at lave en filmisk oplevelse på højde med de bedste studier i Hollywood. Og lykkes vi med at skabe den førende ASMR kanal i verden, så er der også mange penge at tjene. Så at tjene penge er altså også en klar forventning.

Hvis du synes ovenstående lyder spændende, og hvis du ikke er bange for at prøve nye ting, så skriv til os. Så kan vi sætte et møde op og evt arrangere en pilot, hvor vi laver et test optagelse med dig.

Links til populære ASMR kanaler:
https://www.youtube.com/c/GibiASMR
https://www.youtube.com/c/StarlingASMR

Casting udløbet

Ansøg