Forside > Castings & auditions

LØN: KOREANSK KVINDE 40-55 ÅR TIL ARTHOUSE SPILLEFILM, SYDKOREA

Kvinder 40 - 55 år, Hele landet

LØN UDLØBET

Til optagelserne af Filmen Stille Liv leder Manna Film efter en kvinde med koreanske rødder. Rollen har ingen replikker, og skuespilserfaring er ikke et krav.

Løn forhandles ud fra erfaring. Der er tale om en symbolsk løn for opgaven, men udover lønnen får du muligheden for at rejse med til Sydkorea hvor dele af filmen optages.

Du skal have mulighed for at deltage i optagelser en enkelt dag i Syddjurs i løbet af september, samt optagelser i Sydkorea i midt/slut oktober.

Vi leder efter en kvinde på ca 40-55 år, gerne over 165 cm. Man spiller en mor, og vi ser gerne at du har et blødt, og imødekommende look.

KORT OM FILMEN:
Stille Liv handler om Carl på 19 år, som lever et roligt liv på sine forældres gård på landet i Danmark. Han er adopteret fra Sydkorea og til tider føler han sig fremmed i sin egen familie og det miljø han bor i. Han drømmer om at få forbindelse til sin fortid og oprindelse. Behovet vokser sig endnu større efter en ubehagelig familiesammenkomst, hvor Carls familie viser deres sande ansigter. En frustration og vrede boble i Carl. Han står nu overfor valget mellem at søge sine rødder eller omfavne sin skæbne på landet i Danmark.
Stille Liv er en low-budgte arthouse-film, som instrueres af Malene Choi, og produceres af Manna Film. Filmen skal vises i danske biografer, og på DR1.

Casting udløbet

Ansøg