Forside > Castings & auditions

STATISTER OG SMÅ ROLLER TIL BIOGRAF SPILLEFILM, DJURSLAND

Mænd og kvinder 7 - 100 år, Jylland

GAVE

Masser af statister søges til spillefilmen Stille Liv.

Der søges personer i alle aldre, køn og etniciteter, som har lyst til at medvirke i én eller flere scener. Opgaven kræver ingen skuespilserfaring. Er i en vennegruppe eller en familie der synes det kunne være en sjov oplevelse at dele, er man også velkommen til at søge sammen.

Optagelserne vil finde sted på forskellige lokationer i og omkring Djursland. Vi optager i dagstimerne fra 30. august til 7. Oktober 2021.

Derudover søger vi også personer til et par mindre roller med replikker.

Som tak for deltagelse, vil alle deltagere modtage et gavekort, hvor beløbet vil variere alt efter opgaverne og tiden. Derudover sørger vi selvfølgelig for kaffe, snacks, og en god oplevelse! Er du med over en længere dag sørger vi også for en lækker frokost :)

KORT OM FILMEN:
Stille Liv handler om Carl på 19 år, som lever et roligt liv på sine forældres gård på landet i Danmark. Han er adopteret fra Sydkorea og til tider føler han sig fremmed i sin egen familie og det miljø han bor i. Han drømmer om at få forbindelse til sin fortid og oprindelse. Behovet vokser sig endnu større efter en ubehagelig familiesammenkomst, hvor Carls familie viser deres sande ansigter. En frustration og vrede boble i Carl. Han står nu overfor valget mellem at søge sine rødder eller omfavne sin skæbne på landet i Danmark.

Stille Liv er en low-budgte arthouse-film, som instrueres af Malene Choi, og produceres af Manna Film.

Filmen skal vises i danske biografer, og på DR1.

Ansøgningsfrist: 7. oktober 2021

Ansøg