Forside > Castings & auditions

UDADVENDTE BøRN SøGES TIL HYGGELIGT SOME-SPOT, KøBENHAVN

Mænd og kvinder 5 - 14 år, København

GAVE UDLØBET

Vi søger 2-3 glade og energiske børn, der har lyst til at være med i et SoMe-spot til Fisketorvet (København) - onsdag d. 7/7.

Vi har ikke de store krav til udseende eller erfaring. Det vigtigste her er uden tvivl, at I er komfortable foran et kamera, kan lide at være på, har et smittende smil og slet ikke er generte :)

Vi søger i alt 2-3 børn, gerne i skolealderen. Vi foretrækker, at I kender stiller op sammen, så I allerede kender hinanden. Om I er venner eller søskende betyder ikke noget.

I skal være med til at vise, hvad man kan bruge Fisketorvets "sommerferiebillet" til. Så vi skal have jer en tur rundt i centeret, kigge i nogle butikker, spise en is, forbi biografen, etc. Det bliver stille og roligt og ikke mindst hyggeligt.

Vi optager på Fisketorvet onsdag d. 7. juli. Vi regner med, at optagelserne kommer til at ligge i tidsrummet kl 10-15 (i alt nok ca 2-3 timer, men i løbet af dette tidsrum). Som tak for hjælpen modtager hvert barn fire biografbilletter (til en valgfri film).

Hvis I er interesserede, så send en besked via opslaget og skriv, hvem der stiller op, samt alderen på jer alle. Vi vil også gerne se et billede af jer alle.

Vi glæder os til at høre fra jer!

Casting udløbet

Ansøg