Forside > Castings & auditions

FOR ALLE: NYE OPTAGELSER AF TOP CHARLIE MED KELD HEICK PÅ DAMHUSKROEN - FRIBILLETTER

Mænd og kvinder 15 - 100 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Nu er der fribilletter til de nye optagelser af Top Charlie show’et. Billetterne koster normalt 150 kr. - men der udloves i øjeblikket gratis pladser.

Top Charlie er et sprudlende show med dejlig dansk dansemusik. Keld Heick er den syngende vært, som præsenterer danske kunstnere fra toppen af den danske og udenlandske pop. Og Anne Herdorf præsenterer debutanter, der får en chance for at slå igennem på hitlisten.

Der spilles op til fest med dans og musik. Showet foregår på Damhuskroen i Rødovre i den store traditionsrige sal, hvor der er rig mulighed for at ta' en tur på dansegulvet.

Man skal være minimum 15 år gammel for at være med. Det er gratis, men tilmelding er nødvendig på charlie@tvpublikum.dk. Husk at skrive dit navn og antal pladser. Der kan gå et par dage, før du hører fra produktionsselskalbet, men der sendes en bekræftelse med nærmere information.

Du kan vælge mellem følgende dage/tider:

- Tirsdag d. 10. november kl. 19:15 - med Red Squares, Laid Back, Backseat og Per Wium
- Onsdag d. 11. november kl. 13:30 - med Kurt Ravn, McKinleys, Dræsinebanden og Lise Nørgaard
- Onsdag d. 11. november kl. 19:15 - med Dorthe Kollo, Alpenspektakel feat. Johnny Reimar og Kim og Hallo
- Torsdag d. 12. november kl. 13:30 - med Thorleifs, Swing Sisters, Hermans Hermits og Jørgen de Mylius
- Torsdag d. 12. november kl. 19:15 - med Peter Viskinde, Kim Schwartz, Tamra Rosanes og Søren Pind

Der er rigeligt med plads, så du er meget velkommen til at bestille pladser til mere end en optagelse. Og hvis du kender nogen, som kunne have lyst, må du meget gerne sende invitationen videre.

Den angivne mødetid er det tidspunkt, hvor dørene til vente-området åbnes. Herefter går der ca. 10 minutter, før der er klar til optagelse. I år er der altså ikke tale om, at man skal vente udenfor.

Casting udløbet