Statister søges til TV-serie med komikere, Randers

Mænd og kvinder 18 - 100 år, Jylland

UDLØBET

STATIST SØGES TIL FREDAG 17. JUNI

Til optagelser i morgen den 15. juni leder vi efter statister. Wasabi Film er i fuld gang med indspilningen af PANIK i Randers, en helt ny komedieserie, skrevet af Christian Fuhlendorff. I den forbindelse er vi på udkig efter lokale fra Randers der har lyst til at være med som statister til optagelser:

* Fredag 17. juni ca kl 08:00-18:00 - Regionshospital Randers

Scenen foregår på et hospital, hvor hovedkarakteren Mads ankommer med sin gravide kone da hun skal til at føde. I bliver ca 5 statister, som spiller personale og patienter på hospitalet. I bliver instrueret i forskellige reaktioner undervejs. Det er en lang dag, men der vil være en del pauser i løbet af dagen mens teknikken rykker om :)

Din medvirken er ulønnet, men vi garanterer en god oplevelse, masser af snacks og hygge og selvfølgelig en lækker frokost.

KORT OM SERIEN

PANIK er skrevet af komiker Christian Fuhlendorff og instrueres af Morten Urup, der blandt andet står bag serierne Hedensted High og GG Horsens. Serien kommer både til at have kendte, danske skuespillere og komikere på rollelisten.

Kan du ikke på fredag, men synes stadig det lyder spændende så er du velkommen til at smide mig en mail. Vi mangler stadig statister til næste, så vi skal nok finde noget til dig :) 

Er man et vennepar der tænker det kunne være en sjov oplevelse er man også velkommen til at søge sammen. 

Hvis du er interesseret, så send kontakt mig med følgende: 

* Fulde navn 

* Alder

* Postnummer og by 

* Telefonnummer 

Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig!

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret