HASTER: Statister og hovedroller søges til reklamefilm for Nationalmuseets særudstilling,

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

GAVE UDLØBET
Viking med vikingehjelm på

Vil du være statist eller have hovedrollen i en reklamefilm for Nationalmuseets nye store særudstilling om Vikingerne på fredag d. 18. juni og/eller lørdag, d. 19. juni 2021?

De mangler en familie som hovedpersoner og en række statister i alle aldre til to film om deres nye univers, "Tag med vikingerne - på togt".

I kan læse mere om de to film her:

Optagelserne til den første film foregår lørdag omkring middagstid (det eksakte tidspunkt følger selvfølgelig så snart alt er på plads). Her får I mulighed for at gå på opdagelse i vikingeudstillingen som de allerførste i Danmark (selv dronningen ser den først til åbningen d. 25. juni!), mens kameraholdet filmer nogle af jeres umiddelbare reaktioner.

Filmen er en præsentation af deres nye store særudstilling. Den vil blive vist på vores hjemmeside, i billedformat på plakater samt indgå i eventuelle nyhedsindslag.

Nationalmuseet sørger for snacks til optagelserne og bagefter får I selvfølgelig fri entré til museet resten af dagen.

Optagelserne til den anden film foregår både fredag tidlig eftermiddag og lørdag omkring middag. Her er én familie hovedpersoner, som fredag kommer ud på en sejltur med en lille båd forklædt som vikingeskib i Københavns Kanaler. Lørdag ser familien udstillingen sammen med de andre gæster.

Familien i denne film får et honorar som tak i form af årskort til museet, gavekort til en frokost på museets restaurant eller lignende. Lige som de andre medvirkende får I selvfølgelig også fri entré til museet resten af dagen.

Filmen skal vise, hvad man som familie vil kunne opleve, når udstillingen åbner d. 26. juni 2021. Den vil blive vist på Nationalmuseets hjemmeside, i billedformat på plakater samt indgå i eventuelle nyhedsindslag.

I kan læse mere om udstillingen her: https://www.viking.natmus.dk/

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID