LØN: 18-35-årige til små reklamevideoer for appen Happn

Mænd og kvinder 18 - 35 år, København

LØN UDLØBET
Vector af Iphone, der har modtaget et brev med et hjerte i. Breve og hjerter svæver rundt om telefonen.

Vi skal til at lave nogle små kampagnevideoer til annoncer, for det franske selskab Happn, hvis app er blevet ret populær og er lokationsbaseret dating.

Til de her videoer leder vi efter nogle forskellige statister, der skal forestille hinandens "crush" gennem Happn. Statisterne skal være mellem 18 og 35 år og kunne være naturlig foran et kamera, samt spille overfor en med-statist.

Helt lavpraktisk, så skal vi skyde videoerne i uge 22 (næste uge) i København, over to dage som ikke er på plads endnu.

Vi vil helst filme i løbet af arbejdsdagen, så det vil kræve, at du har tid mellem 8-16 (som udgangspunkt), men passer det først kl 15 så skriv venligst det i din besked.

Vi vil filme både indenfor og udenfor, men har ikke de specifikke lokationer på plads endnu. Dog håber vi, at vejret er med os, så vi kan få nogle af Københavns smukke vinkler med i solskin. :-)

Lidt bonusinfo:

- Filmene vil primært køre som betalte annoncer på sociale medier i Danmark.

- Happn køber videoerne (af os, som produktionsansvarlige) til at kunne bruge i 3 år.

- I alt laver vi ca 15 korte film à ca. 25 sekunder, så der vil være forskellige film-vinkler/genrer med samme personer.

- Du vil komme til at optage sammen med jævnaldrende af både samme og modsatte køn.

For ikke at risikere noget for hele produktionsteamet, skal vi alle have et gyldigt coronapas til de dage.

Hvis du har lyst til at være med, så vil vi rigtig gerne have nogle bud på datoer i uge 22, hvor du ville kunne deltage. Derudover vil vi også gerne have nogle eventuelle datoer i uge 23, hvor du vil kunne deltage, i tilfælde af, at vores produktion bliver forsinket.

Det er ikke særlig langt varsel vi har på produktionen og derfor ved vi godt, at de kan være en udfordring for nogen. Vi kan dog godt filme fra kl 15 af, hvis det er nemmere at nå.

Med så kort varsel skal du ikke overveje det alt for længe, så skynd dig, at ansøge herunder, hvis du vil være - og skriv gerne hvornår det passer bedst ift. din kalender :-)

Det er et betalt statistjob, hvor lønnen er 2.500 kr.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret