Unge seje kvinder til dansescene til Roskilde festival film, Roskilde

Kvinder 20 - 30 år, Sjælland

GAVE UDLØBET

Vi søger to unge seje kvinder til en dansescene. Vi skal lave en spændende, sjov og visuel film for Ragnarok museum omhandlende roskilde festival henover de sidste 50 år. Vi skal bl.a. lave en scene, der skal forestille en 90'er tekno fest i et telt. I er 10 medvirkende i alt.

Filmen produceres af Produced by og instrueres af Snorre Ruhe.

Optagelserne finder sted på FREDAG D. 14. MAJ fra kl. 16.30 - 19. Vi har en lille tak for hjælpen som er et gavekort på 250 kr. og transport til og fra København - Roskilde festival. Vi ved godt honoraret er meget lille, men til gengæld bliver det en festscene med en masse fredagsstemning. 

Vi arbejder alle til hverdag professionelt, men har sagt ja til at lave dette passions projekt, da vi har fået frie kreative tøjler til at lave lige den film vi gerne vil. Alle fra holdet arbejder gratis på projektet. Vi kan tilbyde nogle rigtig sjove timer på Roskilde festival og nogle optagelser man kan bruge til sin showreel. Filmen vil blive vist på Ragnarok Museum og blive vist på Facebook for at reklamere for udstillingen på museet. 

Send en besked hvis du synes det lyder sjovt! Enten ansøg alene eller sammen med en veninde. :-)

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret