Forside > Castings & auditions

STATISTER TIL NY KOMEDIESERIE AF CHRISTIAN FUHLENDORFF, RANDERS

Mænd og kvinder 0 - 100 år, Jylland

HASTER

Wasabi Film er i fuld gang med forberedelserne til indspilningen af en helt ny komedieserie, skrevet af Christian Fuhlendorff. I den forbindelse har vi brug for en masse dejlige statister som kan hjælpe os med at få lavet den fedeste serie!

Optagelserne vil finde sted på forskellige lokationer i Randers Kommune, som eksempelvis Randers Teater, Randers Hospital, Kristrup Torv og på andre fede steder. Optagelserne vil foregå i dagstimerne fra den 25. maj til den 23. juni 2021. Derfor skal du have nogle ledige dagstimer i denne periode.

KORT OM SERIEN 

PANIK er skrevet af komiker Christian Fuhlendorff og instrueres af Morten Urup, der blandt andet står bag serierne Hedensted High og GG Horsens. Serien kommer både til at have kendte, danske skuespillere og komikere på rollelisten. 

Der søges personer i alle aldre, køn og etniciteter, som har lyst til at medvirke i én eller flere scener. Derudover søger vi også nogle specifikke profiler.

Deriblandt børn (10-11 år), pige (ca. 15 år) samt to kvinder (70+ år). Vi søger også en baby til optagelserne, der skal foregå d. 31. maj. 

Din medvirken er ulønnet, vi garanterer til gengæld en god oplevelse - og hvis du er med over en længere dag, så sørges der for frokost.

Ansøgningsfrist: 20. juni 2021

Ansøg