Statister 18-40 år til Hvidstensgruppen 2, Silkeborg

Mænd og kvinder 18 - 40 år, Jylland

GAVE UDLØBET

Til optagelser på Hvidstensgruppen 2, søges statister tirsdag d. 18. maj i alderen 18-40 ÅR med diverse nationaliteter; DANSK, FRANSK, HOLLANSK, NORSK, RUSSISKMV…. 

Til disse optagelser skal man agere "FANGE" under krigen i 1944. Da man skal være i en fangedragt, søger vi medvirkende, som kan passe et kostume i størrelsen XS-M i henholdsvis "mande"- og "kvindestørrelser".

Optagelserne finder inden for tidsrummet kl. 07.30 - 16.00 ved Vrads, syd for Silkeborg.

Da filmens handling udspiller sig i 1940"erne, søger vi derfor medvirkende som IKKE har synlige tatoveringer (ansigtet/hals/hænder/underarm) eller synlige piercinger. Der vil endvidere være tale om, at håret heller ikke må være farvet i en ”unaturlig” farve, såsom lilla, rød, med striber og lignende. 

OBS: For at komme i betragtning, SKAL man fremvise en corona-test, taget inden for 72 timer. Er man IKKE villig til at lade sig teste og bære mundbind, kan man IKKE komme i betragtning til optagelserne!

Gavekort for medvirken gives. Tidligere erfaring med skuespil er ikke et must. Det vigtigste er, at du har lyst til at være foran et kamera, være i rollen og er klar på at blive bragt mange år tilbage i tid, hvor krigen rasede over Danmark og Tyskland….

Synes du/, at det kunne være spændende at medvirke i optagelserne til HVIDSTENGRUPPEN II, så er det nu du har muligheden. 

Ved tilmelding er man ikke bundet til noget. Din tilmelding betyder, at vi må/vil kontakte dig kontakte vedrørende statistroller med relevans.

Vi er meget opmærksomme omkring COVID-19, og tager os alle de forholdsregler, vi skal og bør.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret