Forside > Castings & auditions

LØN: JACK & JONES SØGER MANDLIGE OG KVINDELIGE HUSFOTOMODELLER, BRANDE

Mænd og kvinder 18 - 26 år, Jylland

LØN

Er du udadvendt, fotogen, og elsker du at posere foran et kamera? 

Hvis du har lyst til at blive en del af en dynamisk og kreativ medieafdeling med det sociale i højsædet, så skal du søge stillingen som vores næste husmodel!

JACK & JONES laver tøj til unge mænd og JJXX til unge kvinder - så uanset om du er mand eller kvinde, har vi plads til dig på holdet.

Vi tilbyder dig en fuldtidsstilling som husmodel, hvor du kommer til at bruge størstedelen af din tid i fotostudiet på vores hovedkontor i Brande.

Dit arbejde består i at være model på vores billeder - fuld figur såvel som close-ups - til salgsmaterialet på jackjones.com og jjxx.com.

Dit team
Du bliver en del af en medieafdeling, hvor der er fuld fart på. Vi er et team på 25 fotografer, videografer, elever og administrative kolleger, som leverer alt foto- og videoindhold til marketingmateriale og internt salgsmateriale for JACK & JONES og JJXX. Vi brænder alle for vores arbejdsopgaver og lægger en stor indsats i alt, hvad vi involverer os i. Atmosfæren i teamet er præget af et stærkt sammenhold og en uhøjtidelig tone.

Din profil
Som person er du udadvendt, har et naturligt højt energiniveau og en positiv indstilling til dine opgaver. Selv efter mange timer foran et kamera holder du humøret oppe og bevarer fokus på dit arbejde.

Det er en fordel, hvis du er kameravant og god til at tage imod instrukser - og så er det vigtigt for os, at du elsker at være en del af et team og er god til at skabe positiv energi omkring dig.

Som mandlig model for JACK & JONES passer du følgende tøjstørrelser:
- Overdele: Str. L
- Jeans: W31/L32
- Sko: Str. 44
- Jakkesæt: Str. 50

Som kvindelig model for JJXX bruger du str. S i overdele og str. 27 (S) i underdele. Derudover har du følgende mål:
- Bryst: 86cm
- Talje: 68cm
- Hofte: 94cm
- Højde: 168cm

Jobbet er lønnet.

Ansøgningsfrist: 28. maj 2021

Ansøg