Dreng til hovedrolle i kortfilm (ulønnet), København

Drenge 7 - 13 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Til en kortfilm sat i start 40erne søger vi en dreng, der ligner en på omtrent 8-år, til vores hovedrolle, Andersh. Kortfilmen handler om Andershs flugt fra fascistiske soldater under Anden Verdens Krig. Han drives ud af de eneste omgivelser, han kender til, da hans landsby bliver angrebet under en pogrom.

Holdet bag består af tre kandidatstuderende fra Film- og Medievidenskab. Vi afholder samtaler hurtigst muligt, da vi ønsker at optage en testscene, inden måneden er omme. Til denne scene skal drengen levere enkelte gebrokne ukrainske replik. Det er ikke særlig vigtigt, at de leveres korrekt, så en terping af google translates måde at udtale replikkerne ville være helt fin.

Optagelser vil finde sted i slut juni i Albertslund og på Amager. Vi vil lægge optagedagene i weekendsdage. Vi kan desværre ikke tilbyde løn for projektet, da det er et passionsprojekt, men vi dækker transport og kost, samt andre omkostninger, der nu vil dukke op. Casting vil foregå online via jeres præfererede opkaldsmetode (hvad end om det er Skype, Facetime, Zoom, Google Meets osv).

Hvis der er nogle spørgsmål til manuskriptet, den planlagte produktion eller holdet bag, skal man endelig bare kontakte holdet.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Afventer MitID