Forside > Castings & auditions

STATISTER TIL FAMILIEFILMEN FORSVUNDET TIL HALLOWEEN, MÅLØV

Mænd og kvinder 0 - 100 år, København

GAVE ANSØG GRATIS HASTER

Copenhagen Bombay optager familiefilmen Forsvundet til Halloween i Måløv. Forsvundet til Halloween biografpremiere 19. oktober 2021. Skal du være med som statist?

Hvem & hvad?

Vi søger børn (alle aldre) og forældre, som skal agere 'Trick-or-treaters'. Vi håber, at i vil finde et sjovt eller sejt kostume frem fra gemmerne, som i kan have på til optagelserne.

Hvor & Hvornår

Vores optagelser finder sted i Måløv d. 13., 14. & 15. april 2021. Vi optager i dagtimerne. Det er vigtigt, at man selv har mulighed for at komme til location, da vores lave budget desværre ikke tillader, at vi betaler for de medvirkendes transport. Vi har særligt brug for personer d. 15. april.

Corona

Vores filmoptagelser vil finde sted udenfor. Derfor vil nemt kunne følge sundhedsstyrelsens anbefalinger og lovgivning på corona området. Vores hold har været involveret i filmproduktion igennem det meste af coronaperioden og har opbygget en god forståelse for, hvordan man skaber en tryg og sikker stemning. Holdet bliver testet flere gange om ugen, holder afstand, bruger sprit og mundbind. Vi kræver at de medvirkende statisterne har modtaget et negativt svar på en coronatest optil vores optagelser.

Som tak for hjælpen, vil hver deltager modtage et gavekort på biografoplevelse for en dags deltagelse. Da vi får mange henvendelser vil du kun høre fra os, hvis er blevet udvalgt til statistrollen. På forhånd tak for din henvendelse.

Ansøgningsfrist: 15. april 2021

Ansøg