LØN: Kvindelige hovedroller 17-22 år til ny ungdomsserie, København

Kvinder 17 - 22 år, København

LØN ANSØG GRATIS UDLØBET

Til ny ungdoms tv-serie søger vi to kvindelige hovedroller i alderen 17-22 år (spillealder 15 år).

Der vil i første omgang være tale om én enkelt dags optagelse som skal bruges i forbindelse med at pitche serien. Dette kan føre til potentielt videre samarbejde på hele serien.

OM SERIEN: Der er intet sexet ved at være 15. Tempo er en fortælling om en af de vigtigste relationer, når man er 15 år og har kronisk krise. Men det er også en fortælling om ikke at kunne holde nogen i hånden, mens man vokser. Der er ikke noget rigtigt tempo at blive ældre i. For du skal nok komme til at fucke det hele op alligevel.

Der holdes casting den 7. april 9.30-17.00 (tidsinterval gives). Derefter vælges skuespillerinderne til optagelse den 16. april. Vi har desværre ikke ressourcer til at vende tilbage med afslags mails, så hvis ikke du har hørt noget inden den 6. så er du desværre ikke taget med i denne omgang, men vi vil kigge alle ansøgninger igennem og vil evt. hive fat i nogen af jer på et senere tidspunkt, når serien udvider sig med flere karakterer.
Note: Da selve serien indeholder sexscener og let påklædning, opfordrer vi ikke folk under 18 til at søge. Er du tæt på 18, så giv det et skud - og husk at oplys din fødselsdag.

KORT OM KARAKTERERNE:
Mona (15 år) er rapkæftet, selvsikker og fuld af principper. Mona kritiserer andre akkurat nok til, at man kan lære noget af det. Mona er meget interesseret og fascineret af sex, men hendes utålmodighed og forventninger omkring det får hende mildest talt på afveje.

Clara (15 år) Clara er akavet og generelt utilpasset, og hun kan nogle gange føle, at ordene sprøjter ud af munden på hende. Men det er netop Claras kejtethed, der gør hende charmerende og vellidt af mange. Clara har ikke den samme voldsomme interesse i sex som alle hendes jævnaldrende, hun vil bare gerne sidde med ved voksenbordet.

HOLDET: Serien instrueres af Anna Nørskov, som senest er aktuel med serien FLUSH (TV2). Den er skrevet af Kristine Plechinger Tüchsen & produceres hos Mint CPH.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Type:
Bureau / firma
Valideret