Forside > Castings & auditions

SKUESPILLERE TIL NORDISK FILM KORTFILM

Mænd og kvinder 16 - 27 år, Hele landet

UDLØBET

Kortfilmen, STREAMER, handler om youtubemediet. Her skal vi skal lave en præsentation af "Kongen af YouTube". Den her mytiske skikkelse har brug for en opbygning, hvor publikum mærker at det er magtfuld spiller vi har med at gøre. Hvad bedre til det, end en række friske, unge mennsker til at tale om ham - hvor de selv udgør sig som YouTubere. 

Opgaven er simpel: 

Tænd for webcammet på din computer eller brug din telefon og indtal replikker fra et manuskript, som du vil blive tilsendt. Indtal de her replikker, præcis som du ønsker det, på den måde som du selv føler er mest naturlig og passende til rollen som youtuber - og gerne sammen med en ven hvis du har lyst. Send videoen til os. 

Hvis videoen er god, så er du pludselig med i filmen.

Vi skriver naturligvis hvis vi gerne vil have dit klip med i filmen, og her må du til enhver tid anmode om at læse resten af manuskriptet, så du ved hvilken film du skal være med i.

Vi skriver også hvis videoen desværre ikke kom med i filmen.

Da vi skal bruge så mange videoer som muligt, kan det hurtigt gå hen og blive den nemmeste casting du nogensinde har været med til! Hvis ikke, så håber vi i det mindste, at det kan blive en sjov lille time brugt i eget selskab eller med en ven. 

Vi håber I har lyst til at være med i vores film! Som en sølle trøst for at vi desværre ikke har mulighed for at tilbyde løn, vil vi elske at invitere de udvalgte videoers deltagere med til filmens premiere, som finder sted i foråret 2021. 

Lad os vide om det kunne have interesse, så sender vi replikkerne til jer. Vi skal bruge klippene inden den 01. januar 2021.

Casting udløbet

Ansøg