Forside > Castings & auditions

STATISTER TIL MUSIKVIDEO FOR STORT DANSK BAND, HORSENS & LOLLAND

Mænd og kvinder 10 - 100 år, Hele landet

UDLØBET

Marc Louis Sutton og Shoot Happens skal lave et stort projekt i Horsens og på Lolland. Der er tale om en kortfilm/musikvideo på 25 min for et stort dansk band. Vi optager på film og har et fantastisk main cast. Det er et vildt fedt projekt, som kommer til at sparke røv. Vi har brug for dygtige statister.

Roller:

Statisterne skal agerer menighed i en religiøs gruppe. Meget mere kan jeg ikke fortælle på nuværende tidspunkt. Menigheden består af personer af alle typer og alle aldre. Derfor kan alle søge rollerne.

Corona:

Vi er enormt opmærksomme på, at vi er midt i en corona-tid. Jeg føler at vi i vores branche har været rigtig gode til at lære, hvordan man skabe en 100% tryg stemning omkring vores projekter. Vores hold og skuespillere vil bære masker og sørger for håndhygiejne løbende under vores optagelser. Vi søger for at ingen på holdet kommer på optagelser, hvis de udviser symptomer på corona. 

Hvor, hvornår, løn? 

Vi filmer 12. & 13. december i Horsens og 15.-17. på Lolland. Da der er tale om et passionsprojekt fra vores side, kan vi desværre ikke betale nogen løn. Er man interesseret i jobbet, men udfordret transport til location, så skriv til mig, måske kan vi løse udfordringerne på en god måde. 

Casting udløbet

Ansøg