Statister søges til ambitiøs kortfilm, København

Mænd og kvinder 18 - 28 år, København

ANSØG GRATIS UDLØBET

Vi er et lille hold ambitiøse filmfolk, der lige nu søger unge voksne, der kan spille universitetsstuderende til en fredagsbar.

Optagelserne finder sted søndag d.6/12, og kommer til at vare ca. 2 timer .
Fra produktionens side ønsker vi at alle, der henvender sig, er klar på at få taget en corona-test inden lørdag. Derudover vil der blive taget forholdsregler på set for at sikre der ikke forekommer nogen smitte.

Plot:
Christina (24) er tutor på statskundskab og hungrer efter at være populær. Men da hendes gamle klassekammerat fra folkeskolen Pil (24) starter på studiet, bliver hun konfronteret med sin fortid som outsider. Christina opsøger en alternativ terapeut, der er i besiddelse af en tidsmaskine, for at møde sit 6-årige jeg (Lille Christina). Hendes plan er at ændre Lille Christina, før hun starter i skole. Men noget går galt, og Lille Christina ender i år 2020 med Christina. I løbet af en uge er Christina tvunget til at tage sig af sit fortidige jeg, mens hun forsøger at leve sit eget liv. Christina lærer efterhånden, at hun ikke bare kan tromle Lille Christinas særheder, men at hun i stedet må hjælpe hende til at blive gladere for sig selv.

Filmen udforsker den proces, det er, at lære at blive omsorgsfuld overfor sig selv. Centrale temaer er ungdom, savn, selvaccept og at blive voksen.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret