Drenge som statister til filmen William og Alexander, København

Drenge 7 - 9 år, København

UDLØBET

Drenge med spillealderen 8 år søges som statister i kortfilmen “WILLIAM & ALEXANDER”.

Vi søger 3-4 statister til en scene, hvor vi skal optage en børnefødselsdag.

Drengene skal være omkring 130cm høje, og oprindelige alder er egentlig irrelevant. I må meget gerne også søge som venner, hvis I synes det kunne være sjovt at gøre sammen.

Helene Højgaard Eckholdt er instruktør på filmen, og manuskriptet er skrevet af Sandra van Draat.

Hvad handler filmen om?

WILLIAM (8) og ALEXANDER (8) er bedste venner og kærester. De leger sammen hver dag efter skole. De spiller fodbold i haven og spiser toast foran fjernsynet. En eftermiddag, da Alexanders mor, JULIE(41), henter Alexander hos William, kysser de to drenge farvel. Juliebliver forarget, imens Williams mor, KARLA (39) trækker på skuldrene.

Et par dage senere da William holder fødselsdag for sine venner, er stolen ved hans side tom. Dér skulle Alexander have siddet. Karla konfronterer Julie, som forsøger at bilde hende ind, at Alexander er syg. Det er tydeligt, at Julie skammer sig over sin søn, og lader hendes egne forestillinger begrænse ham. Men Alexander lader sig ikke styre, og han ender med at tage plads i den før-tomme stol ved siden af William.

Med filmen ønsker vi at sætte fokus på, hvordan vi risikerer at ødelægge venskaber og relationer, når vi ser på dem ud fra de kulturelle forestillinger og normer, der dominerer vores samfund i dag.

Hvornår og hvor skal den filmes?

Statisterne skal bruges søndag d. 13. december, kl. 8-16. Vi filmer på Frederiksberg.

På set vil der være en koordinator, der har ansvaret for at tage sig af statisterne.

Honorar:

Vi er støtte af Danske Filminstruktører og Tuborgfondet Drømmepuljen, og er en lavbudget produktion. Alle på produktionen arbejder derfor frivilligt, hvilket statisterne også kommer til.

Corona:

Vi overholder selvfølgelig myndighedernes retningslinjer i forhold til corona.

Info om casteren

Medlem:
Login for info
Antal opslag:
Login for info
Valideret